lørdag 7. oktober 2017

HVORDAN KJØPE BILDER?

Her er oppskriften på hvordan kjøpe Hegeprosjekt-bilder i år, jeg er evig takknemlig for all responsen, DERE ROCKER :)

Hegeprosjekt 2017 - VI HAR DEG
2013: Think pink
2014: Disse øyeblikkene
2015: Livet
2016: De små tingene
2017: Vi har deg

Hegeprosjektbilder selges KUN I OKTOBER.
Kun årets bilde selges enkeltvis, ikke bilder fra tidligere år. 
MEN - i år har jeg en liten ekstrapakke :)
Mange har etterspurt tidligere bilder, og jeg selger derfor en jubileumspakke, med alle fem bildene som har vært laget til Hegeprosjekt. 


Pris (inkl porto): 
Årets bilde:            250 kr
Jubileumspakke (alle tidligere Hegeprosjektbilder, inkl årets): 1500 kr

Du kan bestille direkte fra meg, vi sender hvor som helst i verden! LES NEDERST OM SENDEMÅTE


Du kan også kjøpe bilder på Husfliden Målselv på Bardufoss.Skal du kjøpe på nett er det VIKTIG at du følger malen under:

  • Betal penger for antall bilder/pakker (gjør dette først!). Sett inn penger til kontonr 1207.39.85429  Vipps er mulig, men jeg oppfordrer alle til å bruke nettbanken. Dette pga maksgrense på mottak i Vipps. Min er straks nådd maks, og derfor er det nå Vippsnr til mannen min dere må bruke (90417172 Robert Paulsrud). Vi fører fortløpende over til min Hegeprosjektkonto. Oppfordrer igjen til å bruke kontonummeret i stedet :)
  • Send deretter en mail til hegeprosjekt@hotmail.com 
  • I mailen må du ha med følgende: antall bilder/pakker, navn, adresse - helst slik at jeg kan klippe/lime det rett til konvolutten, det sparer oss for mye arbeid (se eksempel under). 

Eksempler:

3 bilder

Hege Holen Paulsrud
Blåklokkeveien 4
9325 Bardufoss

eller om du kjøper jubileumspakke og tre bilder:


3 bilder + 1 pakke

Hege Holen Paulsrud
Blåklokkeveien 4
9325 Bardufoss

eller om du kjøper to jubileumspakker:


2 pakker

Hege Holen Paulsrud
Blåklokkeveien 4
9325 Bardufoss


ALTSÅ:


...skriv gjerne mer, jeg leser alt og setter stor pris på hvert eneste ord, men det er til STOR hjelp om vi kan få antall, navn og adresse slik som beskrevet. Da kan vi printe det rett ut på etiketter, og det gjør pakking og sending VELDIG mye enklere :) Jeg klarer dessverre ikke svare hver enkelt mail, så du skal få et automatisk svar som bekreftelse. Jeg sender ikke ut kvittering. Bilder sendes ut innen utgangen av november, altså må du regne med å vente litt.Husk at dette er en privat innsamling, som baserer seg på tillit. Det betyr at du må stole på at jeg setter pengene over fra min konto til Kreftforeningen når oktober er over. Jeg kommer til å holde dere løpende informert med jevnlige skjermdump av beløpet på kontoen!

Dette er ikke i regi av Kreftforeningen, men de er informert om prosjektet og heier på oss!


Jeg vil minne om at dette er et "kjøkkenbordsprosjekt", som vi gjør i tillegg til den helt vanlige hverdagen, og alt den bringer med seg. Bildene blir sendt i VANLIG konvolutt uten noen form for beskyttelse. Vi har erfaring med at dette stort sett går fint :)


MEN det har skjedd noe nydelig! En herlig trend har spredd seg blant kjøperne; bilder som kommer frem med en brett eller to blir tatt like godt i mot, og du kan tenke på at det er som livet ellers kanskje..? ..A4, men ikke helt perfekt ;)Ikke bare jeg, men VI støtter Kreftforeningen!


Tusen takk til alle dere som bidrar, sammen gjør vi en liten forskjell for noen som trenger det!PS: Jeg pleier ikke be dere dele innleggene mine, men akkurat i denne saken blir jeg veldig glad hvis dere vil spre budskapet i det vide og det brede!
Enten på facebook, instagram, twitter, sms, mms, snapchat, skype, Distriktsnytt, radio, fasttelefon, via blogg, på Dagsrevyen, pr brevpost, eller kanskje til og med face-to-face!!! ;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...så blir jeg glad :)